26 Μαΐ 2013

ΠΑΡΑΝΟΜΗ η αισθητικά απαράδεκτη επέμβαση στην πλατεία της Eurobank από τον Δήμο Θήρας

ΠΑΡΑΝΟΜΗ η  αισθητικά απαράδεκτη επέμβαση στην πλατεία της Eurobank από τον Δήμο Θήρας και ιδιαίτερα  από τον δημοτικό σύμβουλο Θήρας Γάδαρο - Γιάννη Αργυρό ο οποίος εξυπηρέτησε , δημιουργώντας αυτό το έκτρωμα, τα δικά του συμφέροντα για το ξενοδοχείο του. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος {Εγκριση Πολεοδομικής Μελέτης του οικισμού Θήρας Φηρών της κοιν Θήρας Νομού Κυκλαδων (Διάταγμα 852 Δ) (που θα ακούσετε παρακάτω)   και όσοι είναι
υπεύθυνοι  και  συμετήχαν  στο έγκλημα θα λογοδοτήσουν πρώτα στον εισαγγελέα και μετά στην Επίτροπο Σύρου και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την καταστροφή του πλακόστρωτου της πλατείας ρίχνοντας τόνους μπετόν για την δημιοργία Parking και σε λίγο τραπεζοκαθισμάτων.
Στις 17/5/2012 στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο η Δ. Σ. Άρτεμης Καραμολέγκου, που ανήκει στην παράταξη του Α. Σιγάλα ήταν σαφής , καθ ότι και Μηχανολόγος Μηχανικός , ότι η επέμβαση που έγινε στην πλατεία της Eurobank είναι καθ όλα παράνομη.
Το μείζον θέμα φυσικά είναι ΓΙΑΤΙ οι Δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν ΝΑΙ στην ανάπλαση της πλατείας δεν είδαν πρώτα τα σχέδια ανάπλασης????
Η Δ.Σ. κ Α Καραμολέγκου αναφερόμενη  σε ότι έχει δει,  σε ότι έχει ακούσει , για το αίσχος, απ τους κατοίκους της περιοχής και απ τα ρεπορτάζ μας  , είπε στο Δημ Συμβούλιο ότι εγώ νόμιζα ότι τα σχέδια ανάπλασης θα ήταν μέσα στα νόμιμα πλάισια αλλά ΑΛΛΑ γίνονται.
Στο video του Δημοτικού συμβουλίου στις 17/5/2012 η κ Άρτεμης Καραμολέγκου κάνει ερώτηση στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας διαβάζοντας και τον νόμο αλλά το μόνο που ήξερε να κάνει   ο Δ.Σ. Γάδαρος ήταν να προσπαθήσει να κουκουλώσει το θέμα. Καλύτερα να τα ακούσετε και να το δείτε  για να έχετε και την δική σας άποψη.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ το video από 10,19 λεπτά μέχρι 16,40 που είναι και η επίμαχη συζήτηση.

1 σχόλιο:

  1. Μα γιατί; Καλύτερα είναι τώρα, πιο καθαρή είναι η περιοχή. Τουλάχιστον δεν σηκώνεται σκόνη από τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή