23 Μαΐ 2013

Έκλεισαν όλους του δρόμους μονομιάς χωρίς να σκεφτούν κανένα.

Έκλεισαν όλες τις εισόδους και εξόδους της πόλης των Φηρών προς Φηροστεφάνη , Ημεροβίγλι Οια και από Φηρά και από Κοντοχώρι ΜΟΝΟΜΙΑΣ για να ρίξουν πίσα (και τέτοια μέρα) και τρελάθηκε το σύμπαν .
Κυκλοφοριακό κομφούζιο και αγανάκτιση, όχι απ τους ντόπιους για
τί συνήθησαν την ταλαιπωρία , αλλά απ τους επισκέπτες του νησιού που δεν ήξεραν από που
να πάνε και ποιον να ρωτήσουν, αφού ούτε πινακίδες, ούτε αγγλομαθείς εργάτες που έκαναν τους τροχονόμους δεν έβρισκαν για να τους διαφωτίσουν.

Στο άλλο μέτωπο της ταλαιπωρίας, τον δρόμο προς τον Πύργο ακόμα τον σκάβουν και είναι κλειστός και όσοι δεν γνωρίζουν την άλλη διαδρομή στέκονται στα σταυροδρόμια και χαζεύουν . Οι επαγγελματίες ... δεν συζητάμε ............ ΕΞΑΛΟΙ .
Νομίζει ο ανέκαθεν εισοδηματίας Δήμαρχος της Σαντορίνης Ν.Α. Ζώρζος, ότι τα λεφτά οι επαγγελματίες της Σαντορίνης τα βρίσκουν κάθε πρωί κάτω απ το μαξιλάρι τους ή στον τραπεζικό λογαριασμό τους χωρίς κάν να κουνήσουν το μικρό δακτυλάκι τους , όπως ακριβώς τα έβρισκε και τα βρίσκει ο ίδιος απ τα εισοδήματα των γονέων του (ζωή να έχει και να τα χαίρεται) .
Δεν είναι όμως έτσι κ Δήμαρχε για όλους . Κάποια στιγμή θα πρέπει να το καταλάβετε όλοι σας ότι εν μέσω της σεζόν τέτοιες κουτσουκέλες  δεν κάνουμε και δεν σκαλίζουμε την μύτη μας και τους δρόμους όταν έχουμε επισκέπτες στο σπίτι μας (στην Σαντορίνη).
Τουλάχιστον, τους επισκέπτες μας τους σεβάμαστε αν όχι τους δικούς μας . Αυτό δεν στο έμαθαν στο σχολείο που πήγες ή στο σπίτι σου??? Κρίμα κ Δήμαρχε. Μάθετε πρώτα τρόπους ,  τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και της κάθε οικονομικής τάξης των πολιτών ,  και μετά διεκδικείτε αξιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου