25 Μαΐ 2013

Κλείνουν σήμερα 25-5-2013 τους δρόμους του Καμαρίου Θήρας οι Επαγγελματίες.

Με νέα τους επιστολή επαγγελματίες του Καμαρίου ανακοινώνουν ότι σήμερα 25-05-2013  θα κλείνουν και πάλι τους δρόμους στο καμάρι καθώς όπως αναφέρουν δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους σχετικά με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

   ΠΡΟΣ:           ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ - ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ

KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ   ΠΡΟΣ:          ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΗΡΑΣ
                                                  ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΘΗΡΑΣ
                                                 ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

                                 
Κ. Δήμαρχε , κ. Πρόεδρε του ΚΤΕΛ

Παρά τις υποσχέσεις σας για τα δρομολόγια του λεωφορείου προς την στάση Μητροπια και τις
διάφορες λύσεις που προτείνατε εσείς και οι άλλοι παράγοντες του νησιού ,σε επαναλαμβανόμενες συγκεντρώσεις στο Καμάρι και κλείσιμο του δρόμου προς τις παραλίες , τίποτα δεν εφαρμόστηκε.

   Επί τριάντα χρόνια περίπου το ΚΤΕΛ εξυπηρετούσε τα εμπορικά τμήματα του Καμαριου επί ίσιος οροις και χωρίς προβλήματα και ξαφνικά όλα ανατρέπονται χωρίς καμιά προειδοποίηση . Αλήθεια ποιος το αποφάσισε αυτό αγνοώντας περίπου 70 επαγγελματίες? Καλό θα ήταν να ξέραμε από τον χειμώνα ότι θέλετε να ερημώσει αυτή η περιοχή και να προγραμματίζαμε και εμείς αναλόγως .

      Πιστεύουμε λοιπόν ότι μας εμπαίζετε και ότι υπάρχει τεράστια αδικία εις βάρος μας όταν εκτελούνται περίπου 1000-1200 (ίσως και περισσότερα) εισερχόμενα δρομολόγια σε ένα μήνα από Φηρά προς Καμάρι και ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν έρχεται στην στάση Μητροπια.



ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05.2013_



                         ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου