12 Ιουν 2012

Απαράδεκτη έως εξοργιστική πλέον η κατάσταση στα Φηρά.

Ο κόσμος προσπαθεί να περπατήσει
από τις ακαθαρσίες.
Βρωμάει ο τόπος κ Δήμαρχε και οι κάτοικοι, οι μαγαζάτορες των Φηρών και οι τουρίστες δηλώνουν αγανακτισμένοι και εσείς φοβάστε να μην στεναχωρήσετε τους ψηφοφόρου σας????  Όλη η καλντέρα με το που ανεβαίνει το θερμόμετρο ζέχνει .... έτσι απλά.
Έχω γράψει πολλές φορές για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση στα σοκάκια των Φηρών. Λίγο θάρρος θέλει από μεριά του Δήμου (να τα βάλει με τους ψηφοφόρους του)  για να εξαλειφθεί αυτή η κατάσταση και από πλευράς υγιεινής και αισθητικής. Δεν λέμε όχι στην παράδοση αλλά σίγουρα λέμε όχι άλλοι να τα κονομάνε, άλλοι να καθαρίζουν και το συμαντικότερο, οι επισκέπτες στο νησί να μας κατακρίνουν. 
Ρωτήστε τους Δημότες . Ανέχονται αυτήν την κατάσταση έξω από τα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους??? Ρώτα και τους τουρίστες πως την σχολιάζουν.
Μην μου πεις ότι δεν έχετε  οδοκαθαριστές γιατί δεν ισχύει. Αυτή την απαράδεκτη κατάσταση θα έπρεπε, με κάποιον τρόπο (που υπάρχουν τρόποι) , να την διαχειρίζονται οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των μουλαριών. 

Φωτο 1
(Φωτο 1)  Δείτε  σε αυτήν την φωτογραφία την κυρία που καθαρίζει εθελοντικά,και αναγκαστικά, χωρίς καμία υποχρέωση στους γαϊδουρολάτες  τα κόπρανα των μουλαριών μπροστά από το σπίτι της στο κέντρο των Φηρών και το ζευγάρι που ανεβαίνει για να πάει προς το Συν. Κέντρο Νομικού.


(Φωτό 2)   Φυσικά το ζευγάρι βλέποντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο από την βρώμα και φοβούμενοι μην πατήσουν μέσα στα κόπρανα και βρωμάνε ολόκληροι, γυρίζουν πίσω.

Φωτό 2

Δυστυχώς κ Δήμαρχε αν δεν κάνετε κάτι  άμεσα  θα πέσει, ή μάλλον ήδη έχει πέσει ......... πολύ χέσιμο.









1 σχόλιο:

  1. Και βέβαια τέτοιες εικόνες δεν τιμούν ούτε την πόλη μας ούτε το νησί μας ούτε την πρόταση να επισκεφθεί καθένας έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς του πλανήτη.
    Ένα πρόβλημα που όλους μας ενοχλεί και πλήττει την εικόνα του νησιού μας , και?
    Ο ρυπαίνων και πληρώνει, δεν ισχύει εν προκειμένω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή